Autómentés

 Tisztelt Látogatónk!

Üdvözöljük a Jászautócentrum Kft, Autómentő honlapján!

Lerobbant? Megállt? Elfogyott az üzemanyag? Üzemképtelen? Baleset? Hiába indítja, nem reagál?

Forduljon hozzánk bizalommal és mi kedvező áron otthonába, vagy a kívánt helyszínre szállítjuk Önt és járművét is! Amennyiben nincs olyan helyszín ahová letehetné gépjárművét, abban az esetben őrzött tárolóhelyet tudunk biztosítani.

Engedje meg, hogy szíves figyelmébe ajánljuk országos autómentés szolgáltatásunkat!

Mi az, amit mi kínálunk Ügyfeleink részére?!

0-24 óráig tartó, non-stop autómentő szolgáltatás a Jászság teljes régiójában, legyen az autómentés, autószállítás, gépszállítás továbbá autómentés belföldön, külföldön, vontatás, műszaki hibás jármű mentése, előzetes egyeztetés alapján meghibásodott jármű belföldről, külföldről hazaszállítása.

Lerobbant az autója? Balesetet szenvedett? Üzemképtelen járművet szeretne elszállíttatni? Netalán nem vette komolyan az üzemanyag szintjelző jelzését és még a töltőállomásra érkezése előtt kifogyott az üzemanyag.

Számunkra nem létezik akadály. Cégünk belföldön és külföldön egyaránt vállalja személygépjárművek, kisteher gépjárművek, furgonok, utánfutók, motorkerékpárok, munkagépek és egyéb járművek szállítását vagy mentését.

 
Az országos autómentő szolgáltatásunkat szakképzett és műszaki tapasztalattal rendelkező munkatársakkal, kedvező árakkal, minden nap 0-24 óráig tartó telefonos ügyelettel, ügyfélcentrikus kiszolgálással valósítjuk meg.

A ránk bízott mentést vagy szállítást rövid határidővel, garanciával végezzük el.

Az autómentés során kiemelt figyelmet fordítunk a szállítandó járművek épségére, biztonságos rögzítésére, valamint lehetőséget biztosítunk (korlátozott számban) a meghibásodott jármű utasainak elszállítására is. Hogy ne csak az autója, hanem Ön sem maradjon az út szélén.

Mindezekhez a szolgáltatásokhoz rendszeresen karbantartott, szakszerűen szervízelt, korszerű és az autómentéshez, jármű szállításhoz minden szükséges alkatrésszel, felszereléssel ellátott járműpark biztosított. Cégünk valamennyi gépjárműve érvényes felelősség- és rakománybiztosítással is rendelkezik, mely szintén elengedhetetlen feltétele szolgáltatásunk színvonalának.

Műszaki szakképzettséggel rendelkező kollégáinknak köszönhetően (ha lehetséges) helyszíni javítással is segítségére lehetünk. Cégünk nagy bontott alkatrész raktárral rendelkezik MINDEN autótípushoz. Így az azonnali javítás vagy ideiglenes megoldás is lehetséges, hogy Ön folytatni tudja útját. Alkatrészeinket megtekintheti a jackauto.hu webshopunkon is.

Ha bajban van, ne habozzon! Tárcsázza hívószámunkat!

További kérdése, észrevétele esetén munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére a megadott elérhetőségen non-stop, éjjel-nappal, 0-24 óráig!

Hívjon minket most! - Számunk: 06-20/955-5784