Withdrawal from circulation

2005 január 1-től gépjárművet a forgalomból véglegesen kivonni csak BONTÁSI ÁTVÉTELI IGAZOLÁSSAL lehet, amelyet regisztrált autóbontók tudnak kiállítani.

A Jászautó Centrum Kft. regisztrált autóbontó, így jogunkban áll igazolást kiállítani. A leadni kívánt autókat értékük szerint több csoportba osztjuk:

1. Azok a gépjárművek, amelyek bontása gazdaságtalan, ezért a tulajdonosnak kell fizetnie az átvételért és a Bontási Igazolásért.

2. Azok a gépjárművek, amelyeknek kiárusítható alkatrészek szempontjából a bontása gazdaságtalan lenne, a bennük lévő fémek értéke miatt cégünk térítésmentesen átveszi.

3. Azok a gépjárművek, amelyeknek a fémtartalmuk és a kiárusítható alkatrészek miatt a bontás gazdaságos, fizetni tudunk. A roncsértéket a fémek mindenkori világpiaci ára határozza meg, ezért bővebb felvilágosítást csak telefonon tudunk adni! Cégünk járművei állnak rendelkezésére arra az esetre, amennyiben a leadni kívánt jármű nem üzemképes. Szállítási feltételeinkről bővebben telefonon érdeklődhet.

Bontási igazolás kiállítása után lehet a járművet az illetékes Okmányirodában a forgalomból kivonni. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vagy bármilyen észrevétele, kérdése van, hívjon minket, munkatársaink állnak rendelkezésére!