Rólunk

Cégünk története már 15 évre vezethető vissza, egészen Svédországig.

Vállalkozásunk tulajdonosa Gyurkó Róbert Svédországban született és nevelkedett. Már korán megmutatkozott hatalmas érdeklődése az autók iránt, ami a mai napon már egy nagyon profi szakmai tapasztalattal párosul.

Az iskolák és a szakmai gyakorlat elvégzése után szinte azonnal saját céget alapított, amit sikerült egy jól működő céggé fejlesztenie. Az évek során tovább fejlesztette szakmai képesítését és nagy gyakorlatra tett szert a számítógépes szerviz és az elektronika területén, hiszen nem kisebb helyen, mint a Bosch Corporation-nál tanult Németországban.

Nagy szenvedélye még a veterán autók renoválása, javítása és saját maga is büszkélkedhet néhány szép Volvo modellel.

De térjünk vissza Magyarországra. Frissen alapított cégünk a régi nagy tapasztalattal párosulva szeretné folytatni

munkáját a már kitaposott ösvényen és egy jól működő, sikeres vállalkozást létrehozni az ügyfeleink megelégedésére. Széles tevékenységi körünk megengedi, hogy bármilyen munkálatot elvégezzünk a megfelelő szakembergárda biztosításával. Felszereltségünk és szaktudásunk garancia az általunk elvégzett munka tökéletességére.

Kérjük, látogasson el hozzánk, hogy saját szemével győződhessen meg a felsoroltakról.

 

Ha bontott karosszériaelemekre lenne szüksége, forduljon hozzánk!

bontott karosszériaelemekJön a tél, és a síkos utaknak köszönhetően egyre több lesz a kisebb koccanás, aminek egyenes következménye a karosszéria sérülése. Vannak helyzetek, amikor egy szakember könnyedén képes javítani a hibát, ám az is sokszor előfordul, hogy bontott karosszériaelemekre van szükség.

Persze a tél nem csak a koccanásokat, hanem az utak sózását is jelenti, ami egy másik veszélyhelyzettel állítja szembe az autókat: a korrózióra gondolunk. Természetesen lényegesen lassabb folyamat, mint egy baleset, ám a rendszeres téli autózás következményeképpen a sárvédők és a küszöbök néhány év után elkezdenek „rügyezni”, majd a lyukak is megjelennek, amiket egy idő után felesleges lakatolni, hiszen egyszerűbb cserélni őket. A bontott karosszériaelemekkel költséghatékonyan oldható meg az autó rendbehozatala, ráadásul nem kell aggódni az utángyártott alkatrészek pontatlanságai miatt sem.

Amennyiben hozzánk fordul, bontott karosszériaelemek közül választhatja ki az Ön számára legmegfelelőbbeket. Kínálatunkban bármilyen elemet megtalálhat az ajtóktól a motorháztetőkig. Ha kérdése lenne, tegye fel nekünk megadott elérhetőségeink egyikén!

 

Szeretne spórolni? Válassza az Opel használt alkatrészeket!

Opel használt alkatrészekMinden autótulajdonos tudja, hogy a gyári alkatrészek sajnos nem a legolcsóbbak, sokan mégis ragaszkodnak hozzájuk, mert nem bíznak az utángyártottakban. Azonban van egy arany középút, aminek köszönhetően kedvezőbb áron vásárolhatunk eredeti termékeket. Válassza bátran Ön is az Opel használt alkatrészeket!

A cégünk által kínált Opel használt alkatrészek mindegyikét alaposan átvizsgáltuk, állapotuk kitűnő. Termékeink még hosszú ideig használhatóak, új tulajdonosaik garantáltan elégedettek lesznek velük. Ha az Opel használt alkatrészeket választja autójába, az utángyártottaknál jobb minőséget kap, de az újaknál sokkal olcsóbban. Ez a tökéletes döntés, ha hosszú távra keres megoldást, de nem szeretne sokat költeni!

Forduljon hozzánk bizalommal Opel használt alkatrészekért, válassza Ön is az arany középutat! Kínálatunkban csak megbízható termékeket talál, ugyanakkor nem kell az árak miatt sem aggódnia. Amennyiben kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot